Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

LICHAJÓWKA POKOJE GOŚCINNE

Adres obiektu Lichajówki 6a, 34-531 Małe Ciche
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 21

 
 

Magda
Dodano: 2014-12-27
Pobyt od: 2014-12-23 do 2014-12-26
 
 
    

Spędziliśmy w Lichajówce naszą pierwszą wyjazdową Wigilie. Jesteśmy zachwyceni miejscem, czystością, wyposażeniem, gościnnością, jakością posiłków i rodzinną atmosferą jaka tam panuje. Pani Halinka wszystkich gości traktuje jak dawno niewidzianą rodzinę. W domu jest osobne pomieszczenie na przechowywanie nart i butów. W budynku bardzo ciepło a czasami nawet za ciepło :-). Bardzo smaczne posiłki. Do dyspozycji gości jest dobrze wyposażona kuchnia. W każdym pokoju ładna łazienka. Internet działa bardzo sprawnie. Niebawem tam wrócimy i jak najbardziej polecamy to miejsce. Magda i Robert.


 
 

Mariusz i Gosia
Dodano: 2013-03-18
Pobyt od: 2013-01-19 do 2013-01-31
 
 
 

Bardzo sympatyczna i miła pani, miejsce ciche a pokoje bardzo czyste i zadbane, na dole jest kuchnia i miejsce gdzie można zjeść posiłek dla każdego pokoju, parking blisko do restauracji, pokoje czyste zadbane łazienka też bardzo ładnie zrobiona i czysta, POLECAM!!!


 
 

Natalka, Ania, Marta, Mirek W.
Dodano: 2013-02-26
Pobyt od: 2013-01-19 do 2013-01-26
 
 
  

Miejsce to jest bardzo urokliwe. Można tu spędzić wolny czas blisko natury, z dala od zgiełku dużych miejscowości na Podhalu, w bardzo dobrych warunkach socjalnych. Pokoje są nowocześnie urządzone, przestronne i czyste. Kuchnia z jadalnią bardzo dobrze wyposażona we wszystkie potrzebne w nich rzeczy. Gospodarze są bardzo kulturalnymi i przyjaznymi ludźmi. Wszystko na najwyższym poziomie. W skali od 1 do 5 dajemy 5. Warto tu przyjechać i spędzić wolny czas. My wracamy do Lichajówki co rok. Pozdrowienia dla gospodarzy.


 
Anna
Dodano: 2012-05-14
Pobyt od: 2011-07-23 do 2011-07-30
 

Lichajówka to najlepsze miejsce do spokojnego, wolnego od zgiełku miasta miejsce. Cały pensjonat jest czyściutki i nowocześnie urządzony. Przemiła Gospodyni z którą nie ma żadnych problemów. Kuchnia jest duża i przestronna także gośćie sobie na wzajem nie przeszkadzają. Serdecznie polecam to miejsce i napewo tam jeszcze wrócę


 
Marta z rodziną
Dodano: 2012-05-12
Pobyt od: 2012-04-29 do 2012-05-06
 

Świetne miejsce - uroczo położone (cudny widok na Tatry, szum lasu i potoku), spokojne, zadbane, czyste, wygodne. Duża, bardzo dobrze wyposażona kuchnia z jadalnią(jest krzesełko do karmienia i stolik dla maluchów oraz zabawki i kredki dla nich:) plac zabaw, z którego dzieci nie chcą wychodzić (trampolina, huśtawki, piaskownica, mała zjeżdżąlnia i mnóstwo trawy do biegania i gry w piłkę). Przemiła, myśląca o gościach i ich wygodzie Gospodymi. A dla niezmotoryzowanych plus - przystanek busa tuż tuż. Szczerze polecamy!


 
M.J.J.H Piotrowscy
Dodano: 2012-03-13
Pobyt od: 2012-03-01 do 2012-03-11
 

Cudowne miejsce, bardzo czysty pensjonat, przemili gospodarze, świetna organizacja, duże pokoje , zawsze ciepło i goraca woda 24 h na dobę :-) Piekne widoki....ach długo by sie rozpisywać, dlatego wracamy do Lichajówki juz 6 raz . Pozdrawiamy Pania Halinkę :-)


 
Kasia i Piotr S.
Dodano: 2012-02-07
Pobyt od: 2012-01-29 do 2012-02-05
 

Niesamowite miejsce! Okolica przepiękna, widoki niezapomniane. Wspaniała atmosfera, przemili gospodarze. Czysto, bardzo schludnie. Nowocześnie, a zarazem przytulnie. Bardzo polecamy!!!


 
Marcin i Ola Kozienice
Dodano: 2012-01-22
Pobyt od: 2012-01-15 do 2012-01-22
 

Super miejsce na spedzenie ferii zimowych . Przepiękna okolica .miła rodzinna atmosfera bardzo czysto i przytulnie . pokoje bardzo nowoczesne tv ubikacja balkon przepiekny widok z balkonu poprostu cudownie . i oczywiscie gospodarze przesympatyczni . jak najbardziej POLECAMY


 
Danuta Janocha
Dodano: 2011-11-14
Pobyt od: 2011-11-11 do 2011-11-13
 

Byłam tam pierwszy raz i mam nadzieję, że nie ostatni. Miejsce warte polecenia. Pokoje, kuchnia, łazienka, itd.wszystko zgodne z opisem i zdjęciami. SUPER!!! I co ważne w okresie (prawie) zimowym -cieplutko i zawsze ciepła woda. Pani Halinka (gospodyni;-)) -miła, sympatyczna, uśmiechnięta, otwarta, nie narzucająca się.... po prostu wzbudzająca szacunek.


 
A&K
Dodano: 2011-10-14
Pobyt od: 2011-09-30 do 2011-10-05
 

Spokojne i ciche miejsce. Schludnie, czysto, komfortowo. Niewygórowane ceny. Wszystko zorganizowane (własna półka w lodówce, stolik w jadalni przydzielony dla pokoju). Pełne wyposażenie kuchni. Wszędzie blisko samochodem. Parking. Bardzo miła gospodyni, zawsze gotowa pomóc. Ręczniki dla gości. Śmieszny piesek :) Polecamy gorąco!


Opinie 1-10 z 21

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie